Bezoekersteller

Vandaag 18

Gisteren 41

Deze week 59

Deze maand 993

Totaal 14778

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Joomla Website- en webshop ontwikkeling

handen op elkaarHelaas hebben we onze bedrijfsactiviteiten per 1 juni 2020 moeten beeindigen.

Bij Ed Internet kunt u terecht voor al uw vragen en werkzaamheden betreffende Joomla websites. Wij maken Joomla websites, passen deze aan, updaten en upgraden ze en bieden ook Joomla onderhoudscontracten aan.

Wilt u een webshop in combinatie met een Joomla website dan kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen voor u een voordelige webshop maken met Virtuemart en Hikashop.

Het grote voordeel van Joomla, Virtuemart en Hikashop is dat deze systemen al beginnen met een gratis versie waardoor bouw en onderhoud relatief zeer goedkoop kunnen blijven. Bij ons betaald u bijvoorbeeld maar € 50,00 (excl. BTW) per onderdeel voor een kale installatie op, bij voorkeur, een One.com hostingaccount. (Hosting en domeinkosten zijn hier niet bij inbegrepen!) en wanneer u zelf via deze link bij One.com hostingruimte aanschaft dat installeren wij een basis Joomlasite (dus zonder template of andere werkzaamheden) helemaal gratis.

Wilt u dat we de Joomla website, Virtuemart of Hikashop webshop ook voorzien van een template en enkele gratis modules, componenten, plugins en een eenvoudig template zodat het al een echte site begint te lijken dan moet u denken aan een bedrag van € 250,00. (excl. BTW)

Heeft u nog een oude Joomla 1.0, 1.5 of 2.5 website dan kunnen we die, afhankelijk van de hoeveelheid werk, meestal ook omzetten naar een Joomla 3 website. Let daarbij wel op dat er meestal een nieuw template gemaakt moet worden en ook lang niet alle modules, plugins en componenten hebben een Joomla 3 alternatief. In die gevallen kijken wel wat we voor u kunnen doen. Ook goed om te weten is dat u alleen betaald als u tevreden bent over het produkt. (Websites / webshops worden op een eigen server gemaakt (waar u toegang toe krijgt om de vorderingen te bekijken). Wanneer u tevreden bent zetten we de site over op een server naar keuze (die natuurlijk wel geschikt moet zijn voor Joomla). Op dat moment is de dienst verricht en bent u verplicht te betalen. Niet eerder.)

Wilt u uw website verhuizen van provider dan kan dat behoorlijk ingewikkeld zijn maar ook daarbij kunnen wij u helpen.

Tot slot bieden wij ook voor € 250,00 (excl. BTW) per jaar onderhoudscontracten aan. Daarvoor worden alle Joomla updates die in de site worden gemeld geinstalleerd en wordt er maandelijks (rond de eerste van de maand) een backup gemaakt. Mocht de website door hackers onverhoopt uit de lucht gaan dan zetten we gratis de laatste backup terug.

Kortom, wilt u of heeft u een Joomla website al dan niet met een Virtuemart of Hikashop webshop en wilt u daar iets aan veranderen of het onderhoud uitbesteden denk dan aan Ed Internet en neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Het mag duidelijk zijn; wij doen graag zaken met One.com. One.com is een hele grote speler op de hostingmarkt waarmee wij zeer goede ervaringen hebben. One.com is immers niet voor niets één van de grootste hosters van Europa. Mocht u geïnteresseerd zijn in een door ons gemaakte website en wilt u tevens gemakkelijk de hosting regelen bij One.com dan heeft One.com wellicht een interessant aanbod voor u. Klik dan op deze link. U gaat dan naar de website van One.com en zij kunnen u helpen aan een interessant aanbod. Wanneer u via deze link hostingruimte bij One.Com afneemt dan installeren wij voor u de basis Joomlabestanden voor u, gratis en voor niets. (Dus geen persoonlijk template of installatie van extra onderdelen)

Heeft u vragen stuur dan even een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van kracht.

 

Sinds een aantal jaren bieden wij ondersteuning in het maken en onderhouden van Joomla websites en de webshops Virtuemart en Hikashop. Inmiddels zijn we druk bezig om diezelfde ondersteuning te bieden voor Wordpress met de webshop Woocommerce en de standalone webshop Prestashop. Wanneer u met een vraag zit dan kunt u ons bereiken via info@edinternet.nl.

Since a number of years we offer support in creating and maintaining Joomla websites and the webshops Virtuemart and Hikashop. Meanwhile, we are working hard to provide the same support for Wordpress with the webshop Woocommerce and the standalone webshop Prestashop. If you have a question, you can contact us via info@edinternet.nl.