Website- en webshop ontwikkeling

handen op elkaarGoedendag,

Mijn naam is Ed Glas en heb enige jaren mijn eigen website ontwikkelbedrijf gehad, Ed Internet. Ik ben hiermee gestopt omdat ik een vaste baan kreeg aangeboden die ik niet kon weigeren.

Nu wil ik per 1 februari 2019 de draad weer oppakken omdat ik merk dat ik nog steeds veel vragen krijg over Joomla (onder andere de migratie van Joomla 1.5 en 2.5 naar Joomla 3), Virtuemart en Hikashop.

Ik help mensen graag met het maken van websites. Wilt u dus een website maken met Joomla of een webshop met Virtuemart of HIKAshop en weet u niet goed hoe of loopt u vast dan kan ik u wellicht vanaf dat moment helpen.

Overigens kunt u bij mij ook terecht voor het onderhoud van de site.

Helaas komt het hacken van websites steeds vaker voor en als je dan geen goede backup hebt heb je een probleem. Door het up-to-date houden van uw site en het regelmatig maken van een backup kunt u dit probleem voor het grootste deel voor zijn.

Ik ben mij nog aan het bekwamen in Wordpress, Woocommerce, Magento en Prestashop zodat u daar binnen niet al te lange tijd ook voor bij mij terecht kunt. Ik hou u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Ed Glas

Mijn streven is om op 1 februari 2019 te starten.

Deze website is nog in ontwikkeling.

 

Sinds een aantal jaren bieden wij ondersteuning in het maken en onderhouden van Joomla websites en de webshops Virtuemart en Hikashop. Inmiddels zijn we druk bezig om diezelfde ondersteuning te bieden voor Wordpress met de webshop Woocommerce en de standalone webshop Prestashop. Wanneer u met een vraag zit dan kunt u ons bereiken via info@edinternet.nl.

Since a number of years we offer support in creating and maintaining Joomla websites and the webshops Virtuemart and Hikashop. Meanwhile, we are working hard to provide the same support for Wordpress with the webshop Woocommerce and the standalone webshop Prestashop. If you have a question, you can contact us via info@edinternet.nl.